Måltider på Business Class
Flyvninger inden for Europa
På meget korte flyvninger serverer vi en frisk sandwich eller et sødt wienerbrød med en drink i en praktisk taske. På de fleste flyvninger inden for Europa serverer vi en deluxe måltidskasse. Til morgenmad får du en yoghurt med granola, frugt og en sød eller salt morgenmadsret. Resten af dagen består måltidskassen af en forret, en kold måltidssalat og en dessert. På længere europæiske flyvninger vil du få serveret en varm sandwich og en frugtjuice eller varm snack ud over måltidskassen. Dit måltid serveres altid med drikkevarer, efterfulgt af en kop kaffe eller te. Du kan henvende dig til besætningen for at anmode om en ekstra drink når som helst!
Interkontinentale flyvninger
Når alle har fundet sig til rette, byder vi dig velkommen om bord med et glas champagne eller jus d'orange. Vi tilbyder flere varme og kolde drikkevarer under flyvningen, som du kan vælge fra menuen eller listen med drikkevarer i underholdningssystemet. Du vil også blive tilbudt et udvalg af snacks. Du kan til enhver tid henvende dig til besætningen for at anmode om en ekstra snack eller drink!
Nyd et måltid, skabt af hollandske topkokke og tilberedt med friske ingredienser. Vælg en kold forret eller en vegetarisk suppe og vælg en af hovedretterne, ledsaget af et glas vin. Vælg din yndlingsdessert: en sød dessert eller et udvalg af oste, ledsaget af et glas portvin eller dessertvin. Vil du hellere have en varm drink? Efter måltidet serverer vi en kop kaffe eller te.
På flyvninger med en ankomsttid tidligt om morgenen serverer vi en lækker morgenmad. Vi tilbyder en sød eller salt morgenmad, yoghurt, granola, forskellige typer brød og frugt.
Hvad er der på menuen?
Hver 3. måned tilbyder vi vores World Business Class-passagerer en helt ny menu med nye retter. Lige nu kan du vælge forretter og hovedretter af den hollandske mesterkok Jonnie Boer. Disse retter ledsages af en række udsøgte vine, udvalgt af sommelier Thérèse Boer.
Forretter
- Pastaskaller fyldt med laks toppet med løvstikkecreme og estragondressing, serveret med syltede løg, cornichoner og salty fingers
- Frisk tomatsuppe
Tilbehørsret
- Grøn mesclun-salat med feta, kandiserede valnødder og Taggiasca-oliven serveret med italiensk balsamico-vinaigrette
Hovedretter
- Stegt rød snapper med jomfruhummersauce, Pariser karotter med persille, kikærter i krydret Baharat-blanding og cremet yogurt- og koriandersauce
- Blomkåls-crêpe med jackfruit rendang med et miks af soja- og grønne bønner, syltede løg og revet kokosnød serveret med krydret sursødsauce og Nishiki-ris
- En smagsprøve af delikatesser: marineret kylling, stegt kål med karry, marineret hvid fisk i bumbu Bali-sauce og dampede ris med citron
Desserter
- Ostetallerken med Gooische Caractère, Old Beemster og blåskimmelost med rosiner og pinjekerner serveret med vindruer og kiks
- Speculoos bavarois med mango og ingefær, chokolade-ganache og speculoos-knas
Hurtig og let mulighed
Vil du have mere tid til at arbejde eller slappe af? Vælg vores udvalgte kolde forret sammen med dagens lækre suppe, og nyd en dessert bagefter.